Kapslar för Dolce Gusto® med Testvinnar-kaffe

Rekommenderas av Sveriges bästa matbloggare, Linéa, känd från Mitt Kök, TV4 och EXPRESSEN, Healthy Magazine och av Coffeeblog.co.uk

- Din garanti för kvalitetskaffe. 

Läs mer.

Bedst i test kaffekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee.

 

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

kapslar för varje smak - sammetslen och krämig 

Du hittar kaffekapslar för varje smak i Real Coffees urval av kaffekapslar för Dolce Gusto®-maskiner. Vi har valt ut en mängd läckra kaffesorter så att det finns något för alla. Oavsett om du gillar Espresso, Lungo eller kaffe med mjölk. Kvalitet och smak är i toppklass i varje kapsel. Njut av en god kopp Espresso eller Latte Macchiato. Var och en av våra Dolce Gusto®-kompatibla kapslar är en smakupplevelse i sig.

Smak och kvalitet är i toppklass i Real Coffees kaffekapslar för Dolce Gusto®

I kaffekapslarna till Dolce Gusto® använder vi endast kaffe from de bästa Arabica-bönorna från de finaste grödorna. I några sorter använder vi också Robusta-bönor för att kunna ge en kraftigare och starkare smakupplevelse. Våra mjölkkapslar består uteslutande av rent mjölkpulver med en smula socker. Det ger ett fylligt och krämigt mjölkskum – helt utan tillsatser. I våra olika paket kan du välja hur många du vill ha av de sorter som faller dig i smaken. Har du inte testat våra sorter förut så rekommenderar vi att du testar vårt Smakpaket. Det ger dig 5 olika sorter för endast 180 kr.  

När behöver min Dolce Gusto® kaffekapsel-maskin avkalkning?

För att få den perfekta koppen kaffe varje gång är det viktigt att du håller din Dolce Gusto®-maskin i toppform. Tar det längre tid för din Dolce Gusto®-maskin att brygga kaffe, är kaffet inte lika varmt som det brukar eller droppar din Dolce Gusto®-maskin? De är tydliga tecken på att maskinen behöver kalkas av. Köp avkalkning till din Dolce Gusto®-maskin från Real Coffee. Så säkerställer du den bästa smaken från dina kaffekapslar varje gång. 

Real Coffees Dolce Gusto®-kompatibla kapslar kan återvinnas

Alla våra kaffekapslar för Dolce Gusto® kan återvinnas. Enda kravet är att du tömmer kapslarna på kaffe och källsorterar. Det är viktigt för Real Coffee att minska vår inverkan på miljön. Därför arbetar vi också mot specifika mål för bärkraftighet. Det är vårt mål att utveckla ett kapselmaterial som är 100% nedbrytbart i naturen. En god kopp kaffe smakar ännu bättre när den kan avnjutas med gott samvete.