Chokladkapslar till Nespresso®.

Gör kvällen ännu mysigare med chokladkapslar för din Nespresso®-maskin. Real Coffees chokladkapslar ger en god kopp choklad med en söt och intensiv chokladsmak. Chokladkapslarna är en säker vinnare alla dagar - för både barn och vuxna. De är både för de som vill ha något sött och något att värma sig med och de som vill ha ett tillskott av energi att börja dagen med. Barn älskar våra chokladkapslar. Kapslarna fungerar i alla Nespresso®-maskiner och ger en läcker kopp varm choklad.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Chokladkapslar för Nespresso® - Sött och gott

Det är lätt att göra en kopp varm choklad med din Nespresso®-maskin. Sätt i en kapsel i maskinen och tryck på knappen. Kom ihåg att köra lite vatten igenom maskinen för att skölja bort mjölkrester. Våra chokladkapslar innehåller tre ingredienser: fettsnålt mjölkpulver, kakao och naturligtvis lite socker.

 

Gillar du både kaffe och choklad i samma kopp så passar chokladkapslarna också perfekt till en kopp Mochaccino som består av espresso och varm choklad, också kallad Mocha. Hitta ett bra recept här. Det är den ultimata njutning för alla som gillar både kaffe och varm choklad.

Så här fungerar de

Sätt i kapslarna i maskinen som vanligt och tryck på Lungo-knappen. Det kan hända att några droppar vatten kommer ut före chokladen. Det beror på att kakaopulver måste lösas upp så det är helt normalt. Av samma orsak kan det också finnas lite vatten i Nespresso®-maskinens droppbricka. Om du vill ha starkare kakao så kör du bara lite mindre vatten genom maskinen.

 

Maskinen rengörs genom att köra lite vatten genom maskinen efter kapseln har tagits ut. Vi rekommenderar att du gör det varje gång du använt en chokladkapsel i maskinen.

Chokladkapslar för Nespresso - sött och gott. Fra Real Coffee.