Cappuccino & Latte | kapslar till Dolce Gusto®

Hos Real Coffee hittar du 2 unika kaffesorter med kaffe-och mjölkkapslar för Dolce Gusto®. Våra kaffekapslar innehåller endast samma testvinnade kaffe, som vi är kända för i våra Nespresso® kompatibla kapslar. Njut av en läcker kopp Latte Macchiato eller Cappuccino som erbjuder en rund, fyllig och krämig smakupplevelse med toner av choklad. Våra mjölkkapslar består av rent mjölkpulver med en smula socker. Du får ett fylligt och krämigt mjölkskum – helt utan tillsatser.

 

Cappuccino og Latte Macchiato kaffekapsler og mælkekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Latte Macchiato- & Cappuccino-kapslar – toner av choklad och krämigt mjölkskum

I våra Cappuccino- och Latte Macchiato- kapslar hittar du en perfekt rostad blandning av Arabica- och Robustabönor. Den säkerställer att ditt kaffe ger en kraftigare och mer intensiv smakupplevelse. Kapslarna består av en läckert krämig mjölkdrink. En espressokapsel och en mjölkkapsel som ger ett lätt sötat lager av krämigt mjölkskum. Kaffekapslarna i vår Cappuccino har en intensiv kropp med härliga toner av mörk choklad. Kaffet i vår Latte Macchiato-kapslar har underbara toner av karamell och choklad. Du kan nu göra din egen läckra Cappuccino eller Latte Macchiato i hemmet med samma höga kvalitet som i ett café - utan att spendera en förmögenhet.

Kaffe med mjölkkapslar för Dolce Gusto® - enkelt och läckert

I Real Coffees Cappuccino- och Latte Macchiato-sorter hittar du läckra mjölkkapslar. Normalt krävs en mjölkskummare utöver en kaffemaskin för att få varm mjölk till kaffet. Nu är det slut på allt besvär. I Real Coffees sorter följer mjölkkapslarna med. Du får ett sammetslent, krämigt och autentiskt mjölkskum direkt från din Dolce Gusto®-maskin. Våra mjölkkapslar är av bästa kvalitet då de endast består av mjölkpulver som är producerat av riktig mjölk. Samt en aning socker för att balansera smaken. Du kan avnjuta kapslarna med extra gott samvete då de är helt utan konstiga tillsatser.