Karamell- och Vaniljkapslar

Skäm bort dig själv och dina gäster med vanilj- och karamellkapslar för Nespresso®. Real Coffees karamell- och vaniljkaffe har utsökt arom och passar bra till Kaffe Latte och Cappuccino. Njut av det mellanrostade Arabicakaffet med en utsökt smak av karamell eller naturlig vanilj - det kan inte bli mycket bättre än så.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Kaffe med karamell för Nespresso® 


Vill du spetsa till ditt kaffe? Real Coffees kaffe med karamell har en härlig och rund smak av karamell. Det ger ditt kaffe en annorlunda och utsökt smak. Sötman från karamellen blandat med espresson ger en vidunderlig och oemotståndlig arom. Doften av god karamell sprider sig i rummet så fort du trycker på knappen.

Vårt karamellkaffe består av 100% Arabica-kaffe och rostad karamell. Den söta smaken från karamellen mjukar upp den intensiva smaken från Arabicakaffet och framhäver den krämiga smaken av mjuk karamell. Samspelet mellan den runda och krämiga Arabican och den söta karamellen gör att de passar perfekt tillsammans. 

Gillar du iskaffe? Då tillför denna karamell-espresso en utmärkt smak av härlig karamell. Hitta ett recept på iskallt karamellkaffe här. Karmellkaffet passar också perfekt när du vill ge din Kaffe Latte eller Cappuccino en extra tvist. Unna dig en läcker kopp kaffe med karamell, som är helt kalorierfri. 

Kaffe med naturlig vanilj för Nespresso®

Skäm bort dig själv med en oemotståndlig kopp Espresso Vanilj från din Nespresso®. En balanserad harmoni av fyllig och sammetslen smak av naturlig vanilj och kaffe.
Espresso Vanilj för Nespresso® består av de bästa Arabicabönorna från Sydamerikanska kaffeplantage. Bönorna är mellanrostade så den söta doften och smaken av vanilj är extra framträdande.
Espresso Vanilj är gjord med 100 % Arabicabönor och naturlig vanilj. 
Den milda rostningen av bönorna ger en underbar kombination med toner av vanilj och karamell, samt en fyllig espresso.
Espresso Vanilj passar bra för alla tillfällen. Espresso Vanilj passar bra till allt, från en het Kaffe Latte till en iskall ”Iced Vanilla Latte”. Du kan också göra en härlig iskaffe, eller en förförande het Latte Macchiato med din Nespresso®-maskin.
Gillar du en god Macchiato så är Vanilj-kapseln den perfekta kandidaten för att göra din egen Vanilj Macchiato.