Real Coffee kompromissar inte på kvalitet eller smak i valet av kaffesorter till våra Dolce Gusto®-kompatibla kapslar. 
För den svenska marknaden använder vi de bästa Arabica-bönorna i världen. Arabica-bönor har en rund och mild smak med en läcker mörk crema. Den passar därför bra för våra svenska kunder. Vi använder också Robusta-bönor i kombination med Arabica i vissa sorter, för att kunna ge en kraftigare och framför allt starkare smakupplevelse. I sorter med mjölkkapslar använder vi endast rent mjölkpulver samt en aning socker för att balansera smaken. Resultatet är ett fylligt, krämigt och autentiskt mjölkskum - helt utan tillsatser. Du kan läsa mer om de olika sorterna nedan. 

100% Kaffe

Espresso Intenso är en intensiv och mörkrostad espresso gjort av förstaklassens Arabica-bönor från Sydamerika. Upplev den autentiska smaken av Italien med toner av karamell och choklad. Espresso Intenso har en lång och kraftig eftersmak, och creman är klassisk italiensk; tjock och fyllig.     Americano. 
Njut av en särskilt utsökt kaffe gjord av speciellt utvalda Arabicabönor från Sydamerika. Bönorna kännetecknas av en unik balans av toner och smaker, samt den perfekta balansen. Americano för Dolce Gusto® passar utmärkt till en god kopp morgonkaffe. Smakfull med en fyllig arom och mjuk crema.

 

Kaffe & Mjölk

Latte Macchiato görs med en varsamt rostad blandning av Arabica- och Robustabönor. Det ger en extra läcker och krämig smakupplevelse när du har mjölk i kaffet. Kaffet har toner av karamell och choklad. 

Mjölkkapslarna görs med rent mjölkpulver balanserat med en aning socket. Helt utan tillsatser. Resultatet är ett krämigt och fylligt mjölkskum.

 

 

 

 

 

 

 
 

Instagram

@realcoffeepods