Om Real Coffee

Adm. Direktör, Lars Mansfeld-Giese

HEJ!

Vad är Real Coffee

Kvaliteten på kaffet, ekologi och Fairtrade är det som hjärtat slår för hos Real Coffee. Det är just därför vi heter Real Coffee. Vi lever i tron att goda kaffebönor känns igen på smaken och att de ger en ännu bättre start på dagen.

Ekologi är en hjärtesång för oss. Vi tror att kaffet smakar bättre när man vet att det är odlat med respekt för miljön och människorna.

Ekologi

Ekologiskt kaffe smakar helt enkelt bättre! Tid och omsorg har lagts ner på kaffebönorna för att få fram den rätta aromen. Ekologiskt är bäst för oss människor och miljön, och bidrar också till den goda smaken.

Fairtrade

För Real Coffee är det en del av vår DNA att smaken av en god kopp kaffe hjälper de fattiga kaffearbetarna i Sydamerika. Det är därför vi tar ansvar genom vårt partnerskap med Fairtrade. Fairtrade säkerställer att kaffebönderna som odlar våra råvaror får bra betalt.

Vi lovar

Politiken ”Bäst i Test” och vinnare i DRs matprogram ”Ät & Spara” berättar om hur vi på Real Coffee aldrig kompromissar med kvaliteten. Vårt breda sortiment innebär att du alltid kan hitta ett kaffe som passar din smak.

Mys

Kaffe är ren glädje och samvaro mellan människor. Man träffas i gemenskap över en god kopp kaffe med familjen eller grannen. Hos Real Coffee är vi stolta över att vårt kaffe förenar människor på ett sunt och positivt sätt.

Public Relations!

Presskontakt & bildarkiv

Real Coffee är intressant för media och journalister. Vi uttalar oss endas om områden som vi vet något om: E-handel, Amazon och digital detaljhandel. Här har vi skarpa åsikter och erfarenhet, både inhemsk och utländsk.

Är du en journalist kan du få en intervju genom att kontakta CEO Lars Mansfeld-Giese: info@realcoffee.se

IN THE MEDIA

Making Headlines and impact

Pressbilder & facts om Real Coffee

Läs mer →

Børsen - Vækst med 40% om året på Amazon - 21. marts 2018

Läs mer →

MARKET - "AMAZON ÄR EN SÄLJMASKIN, INGET ANNAT" - 25. FEBRUAR 2019

Läs mer →
Privatlivspolitik Cookiepolitik