Bäst i TEST

Testvinnare! Sveriges bästa matbloggare rekommenderar Real Coffee.

Linnéa, känd från Mitt Køk, TV4 och EXPRESSEN, säger:

 

"När jag dricker en kopp kaffe vill jag verkligen att det ska vara riktigt gott kaffe. Därför kändes det riktigt lyxigt att få välja och vraka bland Real Coffees ekologiska och Fairtrade-märkta kapslar till Nespresso". 

 

Jag väljer att smaksätta mina Chokladtryfflar med italiensk espresso Bologna. Ett kaffe som gör sig utmärkt att använda till en caffè latte. Sen att kaffet odlas och produceras utan användning av kemikalier och bekämpningsmedel är ju hur bra som helst!”


 


 

Vinnare av ”Bäst i TEST” i Politikken, en dansk rikstäckande tidning, med följande beskrivning av våra espressos:

"En god oljig crema, lätt syrlig och en god munkänsla"
Matskribent Marie Holm.

Den är lätt och har en frisk, uppiggande smak.
Matbloggaren Mira Arkin.


 


 


Kak-bloggen Joy of Coffee skriver:

"Jag är HELT GALEN i Espresso Verona (lila kapseln). Den är riktigt god med toner av karamell och choklad. Den är perfekt till kaffe latte, som jag oftast gör här hemma. Det påminner mycket om den lila från Nespresso (Apreggio), vilken jag också gillar.

"Fokus verkar har varit på kvaliteten och förpackningen."

"Allt som allt är jag väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Real Coffee.