Real Coffee kapslar till Nespresso® | Bäst i test |

Corona virus - vi har varor i lager och levererar paket exakt som alltid

 

Rekommenderas av Sveriges bästa matbloggare, Linéa, känd från Mitt Kök, TV4 och EXPRESSEN, Healthy Magazine  och Coffeeblog.co.uk

- Din garanti för kvalitetskaffe.

Läs mer.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Kapslar till Nespresso® - perfekt smakupplevelse varje gång

Hos Real Coffee har vi ett noggrant utvalt sortiment av kaffekapslar för Nespresso®-maskiner. Hos oss hittar du inte bara kapslar som espresso och lungo, utan också smaksatt kaffe och varm choklad. Vi prioriterar kvalitet och smak! Vi kan erbjuda espressokapslar till Nespresso®, som vann ”Bedst i test” i Politikken, och har fått toppbetyg i matmagasinet GastroMand. Vi är fokuserade på att erbjuda kaffekapslar som är ekologiska och Fairtrade. Du kan välja mellan flera olika sorter kaffekapslar som alla ger dig en enastående smakupplevelse.

Ekologiska & Fairtrade kaffekapslar - samma goda smak - samma pris

Real Coffee erbjuder både ekologiska och Fairtrade kaffekapslar. Vi jobbar varje dag mot specifika mål för bärkraftighet, för att reducera vår miljöpåverkan. Det är vårt mål att bli 100% Fairtrade samt att alla våra kaffesorter odlas ekologiskt. Just nu kan vi erbjuda 3 olika kaffesorter som är både ekologiska och odlade i enlighet med Fairtrade-villkor. Testa vår Espresso Bologna och Espresso Sumatra som är gjorda med 100% Arabicabönor och som har en härlig sammetslen och komplex smak. Eller testa vår San Marino som erbjuder en rund, fyllig och krämig smakupplevelse.

Espresso eller Lungo kaffekapslar – vilken är din favorit? 

En espresso är en liten kopp kaffe som är stark och intensiv i smaken. En lungo behöver mer vatten och motsvarar en "vanlig" kopp kaffe. Den är ofta mildare och rundare i smaken än espresso. Vi kan erbjuda 2 olika sorters lungo-kaffe; Lungo San Marino och Lungo Colombia. Båda har en rund och fyllig smakupplevelse. Vårt urval av espresso-kaffekapslar för Nespresso® består av 8 olika sorter. I våra espressokapslar använder vi primärt Arabicakaffe. Vi har också sorter som Espresso Roma och Espresso Venezia som har både Arabica- och Robustabönor för att få mer styrka och intensitet på kaffet. Alla våra espresso-sorter smakar också utmärkt i Kaffe Latte, Cappuccino och Americano. 

Vi kompromissar aldrig på kvaliteten på våra kaffekapslar för Nespresso®

Real Coffee har starkt fokus på att erbjuda olika sorter kaffe som är både ytterst smakrika och av högsta kvalitet. Detta är en av anledningarna till att Real Coffees kaffekapslar har korats som vinnare i ”Bedst i test” i Politikken. Och det är inte allt, GastroMand, Danmarks största gourmettidskrift för män, har också gett Real Coffees kaffekapslar för Nespresso® bästa betyg. Vi har många olika sorter och du kan garanterat hitta en sort som passar din smak perfekt.

Blanda själv dina favorit-kaffekapslar

Hos Real Coffee kan du blanda dina egna paket och välja precis de sorter som passar din smak bäst. Har du inte testat Real Coffees kaffekapslar förut så rekommenderar vi att du testar vårt Micro Smakpaket. Det låter dig testa 5 av våra läckra kaffesorter. Ju större paket du beställer - desto mer rabatt per ask får du. Beställ vårt Giga-paket och få en ask med kaffekapslar för bara 17 kr.