Passar kaffekapslarna från Real Coffee alla typer av Dolce Gusto®-maskiner? 

Ja, kaffekapslarna från Real Coffee pasar alla typer av Dolce Gusto®-maskiner. Vi pratar om följande typer och alla modeller: Piccolo®, Jovia®, Mini Me®, Oblo®, Genio®, Genio2®, Stelia®, Drop®, Eclipse®, Movenza®.


Smakar kaffet från Real Coffee lika gott som kaffet jag har vant mig vid? 

Ja, det gör det. Real Coffee har även många kunder som inte vill dricka något annat. Du kan tryggt köpa Real Coffee och förvänta dig en lika god Lungo eller Espresso. Naturligtvis kan det förekomma skillnader på grund av rostning och kaffetyper, men testa dig fram bland Real Coffees sortiment eller beställ ett provpaket med 80 kaffekapslar som innehåller Real Coffees 5 bästa sorter. Beställ nu >


 Allt om mjölkkapslar

Real Coffee kompromissar inte på kvalitet eller smak i valet av ingredienser. I mjölkkapslarna använder vi endast rent mjölkpulver samt en aning socker för att balansera smaken. Resultatet är ett fylligt, krämigt och autentiskt mjölkskum - helt utan tillsatser. Det är 88 kcal per portion. 


Hur kommer jag i kontakt med Real Coffee?

 Real Coffee kan kontaktas via e-post till info@realcoffee.se. E-post besvaras alltid inom 4 timmar. 


 Hur lång är leveranstiden för Real Coffee kaffekapslar? 

Leveranstiden är 2-3 dagar. 


Kan kaffekapslarna för Dolce Gusto® återvinnas?

Ja, kapslar för Dolce Gusto® är lätta att återvinna. Kaffekapslar är gjorda av polyeten vilket är ett plastmaterial som ofta används i livsmedelsindustrin. Polyeten kan återvinnas för att tillverka plastpåsar, behållare och liknande. Enda kravet är att du tömmer kapslarna på kaffe och källsorterar. Om du inte källsorterar så avger kapslarna CO2 och vatten när de bränns. 


Har Real Coffee ekologiskt kaffe i sortimentet?

Nej, Real Coffee har inga ekologiska sorter för Dolce Gusto® än. Men vår ambition är att erbjuda 100 % Fairtrade och ekologiska sorter så småningom.


Tillåter svensk lag försäljning av Dolce Gusto®-kompatibla kaffekapslar? 

Ja, det är lagligt att sälja Dolce Gusto®-kompatibla kaffekapslar så länge som kapseldesignen inte bryter mot patentlagen.


 Är det etiskt rätt att sälja ”kopior” av Dolce Gusto® kaffekapslar? 

Ja, det anser vi (naturligvis) hos Real Coffee. Konkurrens är bra och ger konsumenterna ett brett utbud av kaffekapslar till konkurrenskraftiga priser. 


Förverkas garantin för min Dolce Gusto®-maskin om jag använder kapslar som inte är original? 

Nej, din garanti förverkas inte. Tillverkaren har exakt samma förpliktelser, oavsett vilken typ av kapslar som används i maskinen.


Var produceras kaffekapslarna från Real Coffee? 

Real Coffee kaffekapslar produceras i Nederländerna i enlighet med de högsta europeiska standarderna för livsmedelsproduktion. 


Varför säljer inte Real Coffee andra typer av kaffekapslar? 

Hos Real Coffee är vi väldigt bra på Nespresso®-kompatibla och Dolce Gusto®-kompatibla kaffekapslar, och vi anser att vi inte kan fortsätta vara lika bra om vi började utveckla och sälja andra typer av kaffekapslar. 


Jag vill returnera mina Real Coffee kaffekapslar. Hur gör jag det? 

Oavsett anledningen till att du vill returnera dina varor så kommer du att få dina pengar tillbaka.
Skicka ett mail till realcoffee.se och skriv några ord om varför du returnerar dem.
Skicka tillbaka varorna till adressen Real Coffee, c/o Bring, Bordsvägen 3, 556 52 Jönköping. 
Om du upptäcker ett fel, vänligen fyll i detta formulär och kontakta realcoffee.