Espressokapslar till Nespresso®

Hos Real Coffee hittar du ett brett utbud av espressokapslar för din Nespresso®-maskin. Vi erbjuder både ekologiska och Fairtrade kaffekapslar. Om du känner för en stark och fyllig espresso, testa vår espresso Roma eller espresso Venezia. Våra kaffekapslar korades som vinnare i ”Bäst i test” i Politikken. Sveriges bästa matbloggare har också gett Real Coffees kaffekapslar toppbetyg för smak, crema och styrka.

Hos Real Coffee hittar du ett brett utbud av espressokapslar för din Nespresso-maskin.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Vad är speciellt med espresso-kaffekapslar

Espresson har sina rötter i Italien och serveras som regel i en liten kopp som ett shot. En espresso är koncentrerat kaffe och är därför stark och kraftig i smaken. I våra espressokapslar använder vi primärt Arabicakaffe. Vi har också sorter som använder både Arabica- och Robustabönor för att få mer styrka och intensitet i kaffet. En espresso används ofta i de populära kaffedrinkarna Kaffe Latte, Latte Macchiato och Cappuccino. Till alla dessa läckra kaffedrinkar rekommenderar vi att du testar våra olika espressokapslar. 

Våra kaffekapslar är ekologiska och Fairtrade

Real Coffee är stolta över att kunna leverera kvalitetskaffe med en smak som överraskar de flesta. Samtidigt är vi mycket glada för att vårt kaffe är både ekologiskt och Fairtrade. Just nu kan vi erbjuda 3 olika kaffesorter som är både ekologiska och odlade i enlighet med Fairtrade-villkor. Vi arbetar ständigt på att öka bärkraftigheten och minska miljöbelastningen. Målet är att göra våra kapslar 100% nedbrytbara.   

Sortimentet av kapslar för Nespresso® är noga utvalt

Välj mellan mörkrostad blandning av kaffebönor från Sydamerika eller Costa Rica som ger en rund, balanserad och kryddig smak. Som vinnare av "Bedst i test" i Politikken kan vi rekommendera att du testar vår Espresso Napoli som är en av våra Signature Blends. Testa också vår Espresso Verona som har en absolut fantastisk smak, fyllighet och inte minst crema. På den kraftigare sidan har vi Espresso Roma som är kvintessensen av en kraftig espresso med 70% Robusta-kaffe. Alla våra kapslar för Nespresso® har en unik smak och det är självklart upp till dig att hitta den Nespresso®-kapselsmak som du tycker bäst om. Hos Real Coffee rekommenderar vi att du testar dem alla.

Förläng din kaffeupplevelse med en mjuk och krämig Americano 

En Americano består av ett dubbelshot espresso med varmt vatten. Det är det närmaste du kommer en traditionell ”svensk” kopp kaffe. Dock har Americano en helt annan crema som gör den extra mjuk i smaken. En god kopp Americano görs bäst på en stark espresso som är baserad på 100% Arabica-bönor. Testa här vår Espresso Sumatra eller Espresso Verona som har en intensiv och fyllig smak. En Americano är en välsmakande kopp kaffe som förlänger din kaffeupplevelse.