Lungo-kapslar till Nespresso®

Real Coffee kan erbjuda två unika och balanserade lungo-smakupplevelser för din Nespresso®-maskin med testvinnande kaffe. Vårt urval av lungo-kapslar för Nespresso® är noga utvalda med fokus på ekologi, Fairtrade och kvalitet. Lungo-kaffet är gjort av de finaste och bästa Arabicabönorna som säkerställer en komplex och smakrik lungo. Testa vår Lungo San Marino som är 100% ekologiskt och 100% Fairtrade. Eller testa vår Single Origin Lungo Colombia som är kvintessensen av en komplex och smakrik lungo. 

Real Coffee kan erbjuda två unika och balanserade lungo-smakupplevelser för din Nespresso-maskin med testvinnande kaffe.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Lungo kaffe - en fyllig och smakrik förlängd espresso

Du känner igen en kopp lungo som en vanlig kopp kaffe. I en lungo är kaffebönorna grovmalda och det är tre gånger så mycket vatten som i en normal espresso. Lungo kaffe är därmed en förlängd espresso som ger en ”lång” kopp kaffe. Det tar längre tid för vattnet att gå igenom kapseln och extrahera smaken. Den längre bryggtiden betyder att det blir mer smak i lungo-kaffet. Den är mildare, men har samtidigt samma goda fylliga smak och intensitet - helt utan bitterhet. Den kan avnjutas svart eller med mjölk. 

Njut av en fyllig och krämig Lungo istället för en Americano

Tycker du om att njuta av ditt kaffe som en kopp Americano, rekommenderar vi att du testar våra sorter av lungo för Nespresso®. En Americano är som en lungo för kaffeälskare som vill att upplevelsen ska vara lite längre än en espresso. En lungo är jämfört med Americano mer kompakt och starkare i smaken. Vi känner igen det som svart kaffe, men med betydligt mer kaffeglädje. 

Vad är speciellt med Single Origin kaffekapslar

Real Coffee Single Origin lungo kaffekapslar stammar från Colombia. Single Origin innebär att kaffet kommer från ett visst land och en viss gård. Colombia är känt för att producera de finaste och bästa Arabicabönorna. Arabicabönorna ger kaffet en god fyllig smak som gör att du har en härlig och harmonisk kaffeupplevelse. Single Origin Lungo Colombia kännetecknas av sin runda, nyanserade och nötiga smak.