Espresso & Americano | Kapslar till Dolce Gusto®

Real Coffee kan erbjuda espresso samt en utsökt Americano till Dolce Gusto®-maskiner med testvinnande kaffe. Den extra kraftiga Espresso Intenso har en lång och kraftig eftersmak med toner av karamell och choklad. Det är gjort av testvinnar-kaffe och består av 100 % Arabica-kaffe av bästa kvalitet. Vår Americano-kapsel erbjuder en rund, fyllig och krämig smakupplevelse.

Espressokapsler til dolce gusto. Cremet og fyldig smag. Fra Real Coffee.

{{discount | currency_format}}

Inga produkter har påträffats.

Fyllig och sammetslen crema - kaffet från Dolce Gusto®-maskiner

Med Real Coffees espresso-sorter för Dolce Gusto® har du möjligheten att njuta av en läcker kopp Dolce Gusto® kaffe. I varje bryggd kopp hittar du det välkända krämiga skummet som är unikt för espressokaffe. Dolce Gusto-maskinerna brygger kaffet vid ett tryck på 15 bar. Det innebär att den färdiga koppen kaffe har tvingat ut det mesta möjliga av oljan i kaffebönorna. Detta ger det sammetslena tjocka skiktet av skum. Italienarna kallar det för crema.

Intensiv och stark eller fyllig och krämig espresso

Både smak, arom och crema är beroende av kaffebönornas finhet och rostning. Vår Espresso Intenso och Espresso-kapslar är gjorda av de finaste mörkrostade Arabicabönorna. Om du gillar intensiv arom och det starkaste kaffet ska du testa vår Espresso Intenso. Espresso Intenso har en väldoftande arom och fyllig smak med toner av karamell och choklad. Om du vill ha en mildare version med en fantastisk balans mellan smak, fyllighet och crema kan vi rekommendera att du testar vår Espresso för Dolce Gusto®. De kan båda avnjutas som de är eller med en skvätt mjölk.

Föredrar du en lungo eller Americano?

Vår lungo-kapsel är gjord av särskilt utvalda Arabicabönor. Den kännetecknas av dess runda, fylliga och krämiga smak. En god Americano bryggs bäst på 100% Arabicabönor. Vår lungo kan därför också användas som en Americano. Den är dock lite mildare i smaken än en normal Americano. Våra Espresso- och lungokapslar är fulla av smakupplevelser och passar perfekt vid alla tillfällen. Om det är till morgonkaffet, på jobbet eller för en mysstund. Vi rekommenderar att du testar dem alla.